Szemináriumi dolgozatokkal, a szakdolgozattal és a záróvizsgával kapcsolatos határidők

   

  A BA, MA SZAKDOLGOZATOK LEADÁSÁNAK HATÁRIDEJÉT AZ SZTE BTK MEGHOSSZABBÍTOTTA!

  NEW DEADLINE FÜR SUBMITTING THESES IN THE BA, MA AND UPGRADING PROGRAMMS (pdf)

  Az SZTE BTK a járványhelyzet következményeire való tekintettel 2020. május 11-én 23 óra 59 percig meghosszabbítja az alap- mester- és szakirányú továbbképzések szakdolgozatainak beadási határidejét. A szakdolgozatokat elektronikus formában eddig a határidőig kell feltölteni a modulós jelentkezés kapcsolt űrlapján keresztül. Amennyiben a szakdolgozat mérete túlságosan nagy (pl. terjedelmes fotókat és más illusztrációkat tartalmaz), és ezért nem sikerül feltölteni, a problémával Matkó Beátát kell keresni a Tanulmányi Osztályon. Nyomtatott verziót a kialakult helyzetre való tekintettel nem kell készíteni.

  A szakdolgozat beadási határidejének módosulásával párhuzamosan a záróvizsga-időszak is a 2020. június 8-a és június 19-e közötti időszakra tolódik. A záróvizsgák előreláthatólag online fognak zajlani, ennek részleteiről később küldünk tájékoztatást.

   

  AZ OSZTATLAN TANÁR SZAKOS ÉS A RÖVID CIKLUSÚ TANÁR SZAKOS SZAKDOLGOZATOK, ILLETVE PORTFÓLIÓK BEADÁSI HATÁRIDEJE IS MÓDOSUL!

  A  járványügyi helyzetre való tekintettel a szabályzattól eltérően a tanár szakos hallgatók szakdolgozatának beadási határideje 2020. május 4-re, a portfólió beadási határideje pedig 2020. május 20-ra módosul.

  A fenti határidők a minisztériumnak a tanévre vonatkozó későbbi döntései függvényében még tovább módosulhatnak. Az esetleges változásokról haladéktalanul tájékoztatni fogjuk a BTK hallgatóit

   

  A SZAKDOLGOZATI SZEMINÁRIUM teljesítése és a szakdolgozat megírása a Germán Filológiai Intézet Tanácsa ITH-16/2013 (02.27.) határozata értelmében nem eshet ugyanarra a félévre. A szakdolgzat leadásának előfeltétele a szakdolgozati szeminárium teljesítése. Ettől a rendelkezéstől csak alapos indokkal lehet eltérni, amelyet hallgatói kérelemre a témavezető és a szakgazda bírál el. A rendelkezés a 2013/2014 tanév őszi félévétől lép hatályba.

  A ZÁRÓVIZSGÁRA JELENTKEZÉS MODULON keresztül történik az alábbi időpontokban:
  Bekötött példányt már nem kell leadni!

  © 2020 Germán Filológiai Intézet. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper