Állásajánlatok

  A Vodafone Intelligent Solutions német nyelvtudással rendelkező munkatársakat keres Pricing Specialist munkakörbe. A pozíció sikeres betöltéséhez jó kereskedelmi érzék és kiváló kommunikációs, elemző és problémamegoldó készség szükséges. Hibrid munkarendnek köszönhetően a munka országosan bárhonnan végezhető.

  További információkkal Hompot Miklóshoz lehet fordulni: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  Az SZTE Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Kar Tanulmányi Osztályára keresünk németül írásban és szóban is kiválóan kommunikáló munkatársat, akár azonnali kezdéssel. Főbb feladatok:

  - kapcsolattartás a német nyelvű orvosképzés iránt érdeklődőkkel
  - a jelentkezők személyi anyagainak feldolgozása, a felvételi eljárás lebonyolítása
  - promóciós anyagok összeállításában való aktív közreműködés
  - alkalmankénti részvétel németországi oktatási vásárokon

  A jelentkezéseket Lehocki Balog Andrea nevére, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen várjuk. További kérdések esetén a 0662/546-865 és 0662/546-866-os telefonszámokon nyújtunk felvilágosítást.

  További információk: Kóródi László (projektvezető), E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Tel.: +3676506407 vagy +36306770290
  6000 Kecskemét, Mindszenti krt. 71; http://www.strabag.hu

  1. oldal / 2

  © 2024 Germán Filológiai Intézet. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper